Pokličite nas: +386 40 491 631

PODJETJE

Smo visokotehnološko podjetje za razvoj in implementacijo IT rešitev za grafično industrijo. Na trgu smo prisotni od leta 1981. Naš cilj je uvajanje novih tehnologij in znanj v podjetja s področja grafične dejavnosti.

Na osnovi dolgoletnih izkušenj in pridobljenih znanj smo razvili računalniški program za izdelavo kalkulacij in vodenje procesov v grafični dejavnosti SOFTGRAFIK, ki je nepogrešljiv pripomoček za uspešno vodenje in spremljanje procesov v grafičnem podjetju. Program je sestavljen modularno in je prilagodljiv glede na tehnološko opremljenost in velikost podjetja.

Programske rešitve SOFTGRAFIK so namenjene tako malim kot srednjim in velikim grafičnim podjetjem. Programi so enostavni za uporabo in ne zahtevajo podrobno obvladovanje tehnologije. Glede na modularno sestavo naše programske opreme je možen nakup posameznih modulov, ki jih je mogoče kasneje nadgraditi in povezati med seboj.

Programski paket SOFTGRAFIK obvladuje vse faze dela v grafični dejavnosti od izdelave kalkulacije in ponudbe, delovne dokumentacije, tehnologije, materialov, spremljanja proizvodnje, fakturiranja ter planiranja proizvodnje.

SOFTGRAFIK – Grafični Informacijski Sistem obvladuje vse vrste tiskovin v ofset tehniki. Razvili smo tudi modul, ki je namenjen tiskarnam ki izdelujejo embalažo-zloženke ter navodila za farmacevtsko in prehrambeno industrijo, v katerega so integrirani vsi zahtevani certifikati in možnost sledenja materialov.

Ob nakupu naše programske opreme vam svetujemo pri optimizaciji procesov v proizvodnji, pomagamo vam pri odpravi ozkih grl in izobraževanju zaposlenih. Usposobljeni smo za vse faze proizvodnje.

Vizija

Naša vizija je zagotoviti grafičnim podjetjem pogoje za enostavno obvladovanje vseh faz dela v proizvodnji in s tem povečati konkurenčnost na osnovi optimizacije procesov.

Slediti tehnološkemu napredku v grafični dejavnosti in našim strankam zagotoviti sprotno posodabljanje programske opreme.

Uporabnikom naših programov želimo ponuditi cenovno dostopne izdelke.

CroatianEnglishGermanRussianSerbianSlovenian